Ny blogg, nye muligheter.

  Jeg har tidligere hatt en blogg, men det er så lenge siden jeg har brukt den. Legger link til den her, for det er jo mye historie der. Men - jeg ønsker å begynne litt på nytt. Mye har utviklet seg siden den gangen. Denne bloggen vil også være som en nettside for gården. Her kan du finne en link til den:

Den gamle bloggen

...og så viser det seg at jeg har klart å lagge den nye bloggen med samme adresse, så nå er det bare rot! Lager derfor en ny google-konto og ny blogg!


De siste årene har jeg fokusert mer og mer på permakultur. Gården har blitt bygget opp etter permakultur-prinsipper og skoghagedesign. Jeg bygger nettverk og får flere med meg i fellesskapet på gården.


Gården er nå både Debio-godkjent og Inn på tunet-godkjent, og en del av Inn på tunet Norge SA. Vi er også en del av Lågaliv, som er en del av Grundernettverket i Larvik. 


Vjobber mot å bli et LAND-senter, og er nå LAND-senter (snart lærling)

Jeg tenker å (i hvert fall foreløpig) å bruke bloggen som hjemmeside. Så får vi se hvordan det fungerer 🙂 Skal prøve å få den linket til domenet jeg har brukt tidligere. Godt en kan få hjelp av folk til sånt 😁

Samplanting er en del av skoghagedesign prinsippet. Her er det et pyntebed, egentlig, men - mange av blomstene kan spises. Og de høye, gule til venstre er jordskokk. Der kan rota spises. De kan stå i jorda i vinter, og høstes til våren. En fantastisk beredskapsplaner 🤩 Nå gjør jeg faktisk det med en del poteter, også. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Sommeren 2024 😍

 Sommeren flyr av gårde. Vi lever det herlige landlivet - og Nordre Holt sommerliv. Det er fantastisk.  Fellesskap, læring, latter, glede, d...