Vinterdvale

 Så kom snøen. Og "julekaktusen" blomstrer. Eller er dette kanskje novemberkaktusen?



Uansett. Snøen legger et hvitt teppe over alt. Naturen går i dvale. Venter til neste år. Det er vakkert. Det blir lysere og mørkere på en gang. Frem til snøen kom ble det mørkere og mørkere. Med regn og skyer blir det skikkelig mørkt. Jeg blir glad av snø, selv om den skaper en del utfordringer, også. Jeg pleier alltid å kjenne på glede når snøen kommer. Det gjorde jeg egentlig ikke i går. Jeg klarte ikke å kjenne på gleden. Har hatt noen uker hvor det har vært litt tungt. Nå har jeg fått innvilget AAP (arbeidsavklaringspenger). Det er en prosess å gå igjennom, når jeg ser svart på hvitt at legen skriver at jeg ikke er arbeidsfør, selv om jeg hadde innsett det til en viss grad, og legen hadde sagt det muntlig. Men - jeg kjenner jo at jeg må endre livsstil.

I dag fikk jeg besøk av ei venninne, som selv har lagt om kostholdet sitt, og levd etter dette de siste 6 årerne. Hun fikk et nytt liv! Nå var jeg endelig klar for å ta i mot litt fra henne... hun holder på å utdanne seg til matavhengighetsterapeut. Jeg har de siste ukene kjent at jeg har behov for endring - i dag fikk jeg inspirasjon. Jeg har også meldt meg inn i en livsstilportal, som ei annen jeg kjenner driver. I ettermiddag fikk jeg hvilt skikkelig. Når vi da tok på dressen og gikk ut en tur, begynte jeg å kjenne litt på gleden over den første snøen. 







Jeg har 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Sommeren 2024 😍

 Sommeren flyr av gårde. Vi lever det herlige landlivet - og Nordre Holt sommerliv. Det er fantastisk.  Fellesskap, læring, latter, glede, d...