Introduksjonskurs i Biodynamisk dyrkning 🙂

I helga var vi på kurs i Biodynamisk dyrking. Det var veldig interessant. Jeg blir nok antakelig aldri Demeter-godkjent, men - jeg vil ta med meg noe av det vi lærte. 

Skogsbunnferment, f.eks. Det vil jeg teste ut i lasagnebedene. 

og denne fine porten 🤩
Vi lagde kompost. Det ble laget som lasagnebedene, men - de lufter og snur. Jeg vil bare fortsette med lasagnebedene, men kanskje tilføre noe mer i den 🤩

 
Og så fikk jeg med meg noen boktips + at jeg kjøpte to bøker om Biodynamisk landbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Julaften sammen? Klokka 17 - 21 i Hvarnes

For meg handler julefeiring om FELLESSKAP, KJÆRLIGHET, TILHØRIGHET, SAMHOLD, OMSORG, GODHET og god mat.  Derfor har jeg i mange år hatt ønsk...