Neslegården Nordre Holt godkjent!

Moro 🤩

Nå er prosessen ferdig, og vi har fått godkjent foreningen Neslegården Nordre Holt i Brønnøysundregisteret. Vi ønsker oss mange medlemmer, fra mange land. Støttemedlemmer og aktive medlemmer. Venner og "fans" av Neslegården Nordre Holt og det vi driver med her. 

Planen er at det skal bli arrangert kurs på gården, kurs i samarbeid med andre og nettkurs. Etter jul begynner vi å utvikle en ny nettside/kursportal. 

Hovedfokus er permakultur og foreldreveiledning. Gjennom å være tydelige voksne, kan barna få det godt. Gjennom kjennskap til seg selv, naturen og hvordan samhandle med andre - vil barna kunne klare seg selv. 

Samberging, relasjoner, nettverk, dyrking, høsting, sanking, videreforedling, håndarbeid, håndverk, friluftsliv, økonomi - og mye mer... 

Planen er også at vi skal ha et lite minihusfellesskap - 5-10 hus - med folk som bor på gården, og deler hverdagen, men har hver sine små oaser. Beboere/studenter for kortere og lengre opphold. For noen er det kanskje resten av livet. 

Vil du bli medlem? 

Foreløpig gjør vi det enkelt, så får vi kanskje bedre løsninger på sikt. 

Send epost med navn, adresse, telefonnummer, epostadresse og fødselsår. Du vil da bli lagt i en epostliste, hvor du vil få oppdatert informasjon fra Neslegården Nordre Holt. Hva som skjer, tips, nettkurs etc. 

Har du lyst til å gi en gave? Da må du vente litt, for vi har foreløpig ikke noen konto 😉 men - det kommer snart 😁 selve medlemsskapet er gratis, men - vi er takknemlige for støttegaver. 

Ønsker du å komme gårds? På kurs, omvisning eller annet? Ta kontakt. 

neslegarden@gmail.com 
Tlf.: +47 99 00 46 06 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Permakultur og speiderloven

Jeg har tenkt litt på hvorfor permakultur føles så kjent. Snakka med noen på en samling i fjor, som var speidere. Vi var på et kurs om Smult...