BiP og DiaLågen 1. og 2.juli

Vi er klare for en ny helg med aktiviteter på gården 🤩 Det var dessverre ingen som kompå BiP-dagen sist, men - vi gir ikke opp. Tenker at konseptet må lande litt og bli litt kjent. Har du lyst til å ta deg en tur? Kanskje ta med familie/venner, så kanskje vi sees til lørdag? Eller søndag 🤩🤩

BiP: vi samles i skoghagen. Blir litt kjent og finner oppgaver som passer for oss som er til stede. Temaet er observasjon. Vi observerer landskapet, terrenget, været, jorda, hverandre (blir kjent), og finner noe vi kan lage te av. Ta med matpakke og klær du kan være ute i hagen med. Vi jobber litt i skoghagen, også. Og kanskje du vil hilse på de nye hønsene våre? 
Kr 50 pr.pers.
Påmelding innen fredag 30.juni til
Tlf. 99 00 46 06 eller
Epost: nordreholtpermakultur@gmail.com 

Hønsene ble fraktet fra Bergen 1.juni. De har blitt minst dobbelt så store 🐥🐔

Vi lager pilehekk rundt garden til hønsene. 



DiaLågen: vi samles i Øppstu-hagen. Hagen ved det svarte huset på gården. Der koser vi oss med te/kaffe og noe å bite i. Vi prater om vær og vind og andre ting. Kanskje vi kan ha en liten felles samtale? Hva med et tema som takknemlighet? Livet? Kanskje du vil dele et dikt? Eller synge en sang? Eller noe annet? Målet er å skape gode og kanskje nye relasjoner.
REPERASJON og GJENBRUK er et tema vi tar for oss. Kanskje du har noen sokker som trengs å stoppes? Eller en bukse eller genser? Vi øver på å lage synlige stoppinger 🙂 ta med nål og tråd. 

Dialog i Lågendalen. 
Kr 50 pr.pers. 


Velkommen til gårds🤩

Ps. Værforbehold. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Permakultur og speiderloven

Jeg har tenkt litt på hvorfor permakultur føles så kjent. Snakka med noen på en samling i fjor, som var speidere. Vi var på et kurs om Smult...