Bip-dag og DiaLågen i august, resten avlyst!

Hei.
Vi har hatt 2 BiP-dager og 2 DiaLågen-dager. Vi hadde planlagt 5 av hver, men - da det blir kurs på oss som holder det, må vi avlyse de to siste gangene.

Det betyr at skal du være med på BiP-dag eller DiaLågen, må du sette av andre helga i august 🙂

BiP - dag 12.august, 12-15 (- det er faktisk navnedag for Camilla 😁) blir det BiP:

BiP er en forkortelse for Barn i permakultur. Vi legger opp til aktiviteter og samlinger der barn i alle aldre kan samhandle, bli kjent med naturen, seg slev og andre. Vi lærer om permakulturens prinsipper, dyrker og høster mat. Lager mat og spiser sammen. Prater, leker, jobber og slapper av.

Vi trenger påmelding i forkant av hver samling. Samlingene foregår på Nordre Holt gård, som drives etter permakultur-prinsipper. Yngvar og Camilla har tatt PDC (permakulturdesign kurs - grunnutdanning i permakultur) spesielt tilrettelagt for BiP denne vinteren. Camilla har i tillegg tatt en "vanlig" PDC tidligere, og holder på å ta diplom (videreutdanning) i permakultur. Vi ønsker å utvikle gården til et godkjent LAND-senter, med spesielt fokus på BiP - et sted for praktisk formidling av permakultur.

Meld deg på innen 5 dager før hver samling. Du kan også melde deg på alle samlingene samlet.

Kr 50 pr.pers. 

Telefon: 99 00 46 06 eller
E-post: nordreholtpermakultur@gmail.com
Skriv inn navn og alder på dem som deltar, både voksne, ungdom og barn.

DiaLågen 13.august, 12-15:
Har du lyst til å være på gården noen timer? Drikke en kopp kaffe og kjenne naturen? Prate med andre, rusle en runde, plukke en salat, spille et spill eller lytte til musikk?
Det som skjer, det skjer - avhengig av hvem som kommer. Vi har gården og diverse muligheter 🙂 Veien blir til mens vi går 🤩
Kanskje jeg kan lære noe av deg? Eller du kan lære noe av meg?
Møte mellom folk og dyr, bygging av relasjoner, nærhet til naturen.

Lyst til å være med?

Klokka 12-15

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Permakultur og speiderloven

Jeg har tenkt litt på hvorfor permakultur føles så kjent. Snakka med noen på en samling i fjor, som var speidere. Vi var på et kurs om Smult...